top of page

Sporthallar

 

Sporthallar skiljer sig väldigt ofta från varandra i väldigt stora drag. Olika sporter ska utövas och detta kräver olika ytfördelning, ljusinsläpp och till och med olika utrustning. En ridhall kan till exempel ha helt andra krav än en ishall. Med vår erfarenhet och med vårt team ser vi till att din sporthall är helt anpassad efter dina ändamål och att du får en robust stålstomme med ett eller utan isolering som ger dig en stabil och pålitlig byggnad som är anpassad efter den sport som ska utövas. 

Stålstommen skiljer sig sällan åt när man jämför olika projekt, med varandra. Den gemensamma nämnaren är kvaliteten och hållbarheten. Vår stomme är robust fungerar för alla slags ändamål. Istället är det oftast invändigt sporthallarna skiljer sig åt. Klimatskalet utvändigt är oftast densamma såsom stålstommen men beroende på ändamål och syfte kan dessa också se olika ut på olika hallar. Exempel på olika sporthallar som vi levererar är:

  • Ishall

  • Ridhall

  • Racketsport och tennishall

  • Multihall

  • Padelhall 

 

Om du har några frågor eller är redo för att vara med och utveckla din stålhall, kontakta gärna oss så svarar vi på alla dina frågor och deltar i dialogen kring ditt byggprojekt.

bottom of page